Groen Uitzendburo voor werkgevers

Heb je een groen vacature die je wilt invullen? Wanneer je op zoek bent naar een uitzendkracht kun je contact met ons opnemen. Je bespreekt met één van onze intercedenten naar wat voor medewerker je op zoek bent, wat de aard van de werkzaamheden zijn en aan welke eisen een geschikte medewerker moet voldoen.

Selectie maken geschikte kandidaten

Vervolgens gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten voor jouw vacature. Wanneer wij een selectie hebben van mogelijke kandidaten nemen wij contact met jou op en geven wij een korte beschrijving van de kandidaten. Wanneer je dat wenst zenden wij per e-mail specifieke gegevens, zoals een curriculum vitae.

Kandidaat selecteren, afspraken maken

In de meeste gevallen volgt daarna een gesprek tussen de kandidaat en jou. Na dit gesprek heb je contact met één van de intercedenten van Groen Uitzendburo. Wanneer je een klik hebt met een kandidaat worden er, voorafgaand aan de uitzending, afspraken gemaakt over het tarief, de reiskostenvergoeding en eventuele andere vergoedingen.

Uitzending en overeenkomst bevestigen

Groen Uitzendburo stuurt jou bij iedere uitzending een bevestiging van de gemaakte afspraken per post en/of per e-mail. Op de uitzendbevestiging en inleenovereenkomst zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Gewerkte uren digitaal aanleveren

De gewerkte uren van de uitzendkracht kun je aan het einde van de werkweek digitaal bij ons aanleveren via onze werkbriefjes app of het online portaal. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.


Neem contact op!