Werken bij Groen Uitzendburo

Het komt natuurlijk ook voor dat we vacatures op onze eigen locatie aan de Tongerenseweg 116 in Epe zoeken. 
Wie weet word jij onze nieuwe collega? 

Momenteel hebben we de volgende vacature open staan:

* Intercedent(e) (32/40 uur) m/v  - Groen Uitzendburo
* Recruiter 32/40 uur m/v - Groen Uitzendburo

Over Groen Uitzendburo
Groen Uitzendburo bestaat alweer 27 jaar en is gevestigd met middenin het groen van Epe. We zijn, vanuit deze landelijke vestiging, actief in de groene sector en doen er alles aan om een persoonlijk en gespecialiseerd uitzendbureau te zijn. We zijn dan ook continue bezig met het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van scholing en persoonlijk contact. Onze werkdagen zijn standaard van 08:00 tot 17:00 uur, maar het komt voor dat we met pieken wel eens een avond overwerkt. Bij Groen werken 14 gemotiveerde medewerkers in verschillende functies. Ben je benieuwd naar je toekomstige collega’s? Bekijk dan onze wie-is-wie pagina op onze website.

Intercedent(e) 32/40 uur m/v

Hallo daar! Wat leuk dat je hebt doorgeklikt. Want, wij zijn op zoek naar jou! Je bent beland bij een familiebedrijf en het leukste uitzendbureau in de groene sector. Ben jij op zoek naar een commerciële, uitdagende baan? Heb jij een creatief brein, affiniteit met de groene sector en ben je administratief goed onderlegd?  Wij zijn op zoek voor onze commerciële  afdeling naar extra versterking! Wie weet pas jij wel in ons super leuke team?!

Wat de baan inhoud?
Geen dag is hetzelfde, je werkt van maandag t/m vrijdag veelal op kantoor in Epe, met genoeg afwisseling in je werk. We zijn altijd op zoek naar kandidaten die willen werken in de groene sector. Heb je deze kandidaat gevonden, dan weet jij de beste deal met de klant te sluiten. Het is dan ook belangrijk dat je commercieel bent en affiniteit hebt met de groene sector of bereid bent hier alles over te leren. We werken met een uitgebreid softwarepakket, het is daarom wel handig als je computerervaring hebt.

Je werkzaamheden in deze functie komen onder andere te bestaan uit:

 • Het onderhouden en binden van relaties met flexwerkers en klanten;
 • Vervullen van openstaande vacatures;
 • Actief zoeken naar kandidaten via diverse kanalen;
 • Veel bellen en daar hoort ook acquisitie bij;
 • Actief deelnemen aan diverse groene sector beurzen / banenmarkten;
 • Administratieve taken, het inschrijven en contracten maken doen we zelf.

Wat verwachten we van jou?
Allereerst dat je een enthousiaste persoonlijkheid bent. Je gaat werken op onze commerciële afdeling en dan is het wel van belang dat je babbel klaar hebt. Je raakt niet snel in paniek en ziet werk en kansen liggen. Collegiaal is zeker het woord wat bij je past.

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
 • Het liefst heb je al (enige) werkervaring opgedaan bij een uitzendbureau of je komt uit een functie in de groene sector (dit is een pré);
 • Je bent enthousiast en beschikt over commercieel inzicht;
 • Kennis van MS Office pakket met ruime ervaring in Excel
 • Beschikbaar voor +/- 32/40 uur per week
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • In het bezit van rijbewijs B
Recruiter  (32/40 uur)   - Groen Uitzendburo

Hallo daar! Wat leuk dat je hebt doorgeklikt. Want, wij zijn op zoek naar jou! Je bent beland bij een familiebedrijf en het leukste uitzendbureau in de groene sector. Ben jij op zoek naar een leuke baan? Heb jij een creatief brein, affiniteit met de groene sector en ben je administratief goed onderlegd?  Wij zijn op zoek voor ons bedrijf naar extra versterking! Wie weet pas jij wel in ons super leuke team?!

Wat de baan inhoud?
Geen dag is hetzelfde, je werkt van maandag t/m vrijdag veelal op kantoor in Epe, met genoeg afwisseling in je werk. We zijn altijd op zoek naar kandidaten die willen werken in de groene sector, dit wordt dan ook jouw dagelijkse bezigheid. Jij ondersteunt onze medewerkers op de vestiging in de lopende vacatures en zoekt dan ook naar kandidaten die daar bij passen. Je bent verantwoordelijk voor de eerste screening van cv’s en voert de eerste telefonische gesprekken. Daarnaast ga je ook actief mee naar banenmarkten en doen we er alles aan om eruit te springen. We werken met een uitgebreid softwarepakket, het is daarom wel handig als je computerervaring hebt. Je werkzaamheden in deze functie bestaan onder andere uit:

 • Werven van kandidaten in de groene sector
 • Eerste screening en telefonische intakes met kandidaten
 • Vacaturebeheer en het verspreiden hiervan op diverse kanalen
 • Beheer van onze online zichtbaarheid
 • Deelnemen aan diverse groene sector beurzen / banenmarkten;
 • Administratieve taken

Wat verwachten we van jou?
Allereerst dat je een enthousiaste persoonlijkheid bent. Je bent secuur , denkt in mogelijkheden en in oplossingen. Je vindt het leuk om met mensen in contact te zijn en een ondersteunende rol te hebben naast onze commerciële medewerkers. Collegiaal is dan ook zeker het woord wat bij je past.

We verwachten dat je:

 • Secuur werkt en houdt van orde
 • Kennis van MS Office pakket en makkelijk met software systemen
 • Beschikbaar voor +/- 32/40 uur per week;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • In het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Wij zoeken je voor de lange termijn, als je graag onderdeel wil zijn van een mooi familiebedrijf. We hebben een divers team, met zowel administratieve als commerciële krachten (totaal 14 medewerkers). We kunnen dan ook zeggen dat de sfeer bij ons zeer informeel en zeer gezellig is. We investeren in onze medewerkers, vinden het belangrijk dat je je doorontwikkeld en aan jezelf blijft werken, zodat we er allebei beter van worden.

Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn in overleg en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij biedt en presteert.

En nu?
Ik hoor je denken, wat een tof bedrijf! Dat zijn we ook echt! Wil je meer weten over de functie of wil je direct solliciteren? Dat kan! Bel naar en vraag naar Ilona Hendriks – van Triest: 0578-615940 of mail je sollicitatie voor naar: info@groen-uitzendburo.nl.

Wie weet tot snel!