Werken bij Groen Uitzendburo

Enthousiasteling  (32/40 uur)   - Groen Uitzendburo

Jooeehooee! Sprak de titel jou aan? Vind jij jezelf een enthousiasteling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent beland bij een mooi familiebedrijf en het leukste uitzendbureau in de groene sector. Heb jij een creatief brein, affiniteit met de groene sector (of wil je dit wel leren) en ben je administratief goed onderlegd?  Wij zijn op zoek voor onze commerciële afdeling naar extra versterking! Wie weet pas jij wel in ons super leuke team?!

Over Groen Uitzendburo
Groen Uitzendburo bestaat in april 2023 alweer 28 jaar en is gevestigd met middenin het groen van Epe. We zijn, vanuit deze landelijke vestiging, actief in de groene sector en doen er alles aan om een persoonlijk en gespecialiseerd uitzendbureau te zijn. We zijn dan ook continue bezig met het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van scholing en persoonlijk contact. Onze werkdagen zijn standaard van 08:00 tot 17:00 uur, maar het komt voor dat we met pieken wel eens een avond overwerkt. Bij Groen werken 14 gemotiveerde medewerkers in verschillende functies. Ben je benieuwd naar je toekomstige collega’s? Bekijk dan onze wie-is-wie pagina op onze website.

Wat de baan inhoud?
Geen dag is hetzelfde, je werkt van maandag t/m vrijdag veelal op kantoor in Epe, met genoeg afwisseling in je werk. We zijn altijd op zoek naar kandidaten die willen werken in de groene sector. Heb je deze kandidaat gevonden, dan weet jij de beste deal met de klant te sluiten. Het is dan ook belangrijk dat je commercieel bent ingesteld en affiniteit hebt met de groene sector of bereid bent hier alles over te leren. We werken met een uitgebreid softwarepakket, het is daarom wel handig als je computerervaring hebt. Je werkzaamheden in deze functie bestaan onder andere uit:

 • Het onderhouden en binden van relaties met flexwerkers en klanten;
 • Het bezoeken van flexwerkers en klanten;
 • Vervullen van openstaande vacatures;
 • Actief zoeken naar kandidaten via diverse kanalen;
 • Veel telefoneren en daar hoort ook acquisitie;
 • Actief deelnemen aan diverse groene sector beurzen / banenmarkten;
 • Administratieve taken, het inschrijven en contracten maken.

Wat verwachten we van jou?
Eigenlijk hebben we weinig verwachtingen. Zoals de titel al zei verwachten we dat je een enthousiaste persoonlijkheid bent. Praten word je vak en daarom is het handig dat je altijd je babbel klaar hebt, niet snel in paniek raakt en ziet werk en kansen liggen. Collegiaal is zeker het woord wat bij je past.

 • Je bent enthousiast en beschikt over commercieel inzicht;
 • Affiniteit met de groene sector (en anders leren we je dat wel);
 • Kennis van MS Office pakket met ruime ervaring in Excel;
 • Beschikbaar voor +/- 32/40 uur per week;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • In het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Wij zoeken nieuwe medewerkers voor de lange termijn die graag onderdeel willen zijn van een mooi familiebedrijf. We hebben een divers team, met zowel administratieve als commerciële krachten (totaal 14 medewerkers). We kunnen dan ook zeggen dat de sfeer bij ons zeer informeel en zeer gezellig is. We investeren in onze medewerkers, vinden het belangrijk dat je je doorontwikkeld en aan jezelf blijft werken, zodat we er allebei beter van worden.

Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn in overleg en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij biedt en presteert.

En nu?

Ik hoor je denken, wat een tof bedrijf! Dat zijn we ook echt! Wil je meer weten over de functie of wil je direct solliciteren? Dat kan! Bel naar en vraag naar Ilona Hendriks – van Triest: 0578-615940 of mail je sollicitatie voor naar: info@groen-uitzendburo.nl.

Wie weet tot snel!