Groen Uitzendburo is opgericht in 1995 en ontstaan vanuit de vraag naar geschoold ‘groen’ personeel in de regio Epe. We zijn begonnen met een regionale functie en we bemiddelden op kleine schaal bij hoveniers- en agrarische bedrijven. Inmiddels hebben wij een groot klantenbestand en zijn we landelijk actief. Met een groot aantal bedrijven in diverse regio’s van het land hebben wij een samenwerkingsverband opgebouwd. Dit is niet alleen met hoveniers en groenvoorzieners, maar ook met kwekerijen, tuincentra, overheidsinstanties en loonwerkers.

Bemiddeling tussen werkgever en werknemer in de groene sector

Groen Uitzendburo is de ideale partner bij uw zoektocht naar geschikt, gemotiveerd en geschoold personeel. Onze medewerkers hebben naast alle benodigde diploma’s en certificaten echte passie voor het groen. Of u nu op zoek bent naar een paar extra handige handen of naar een vakbekwame medewerker, bij ons bent u aan het goede adres!


Groene Veluwe & Groen Uitzendburo

Groene Veluwe is een opleidingscentrum gericht op (groene) cursussen.

Groen Uitzendburo is door dit samenwerkingsverband in staat om onder andere trainingen en informatieve bijeenkomsten te houden. Op www.groeneveluwe.nl leest u meer informatie.

Benieuwd wat Groen Uitzendburo voor u kan betekenen?

Neem dan contact op of bel direct: 0578 – 61 59 40.