Urenregistratie

Portaal voor kandidaten

Het portaal biedt de mogelijkheid voor uitzendkrachten om werkbriefjes in te voeren en informatie te bekijken van actieve plaatsingen. Ook is het mogelijk om de loonstrookinformatie te bekijken.

Klik hier om de handleiding te downloaden voor de kandidaten. Het is ook mogelijk om verder op deze pagina een instructiefilmpje te bekijken voor het indienen van uren.

Let bij het invullen van de gewerkte uren op dat je de telling van de uren als volgt afrondt: 15 minuten = 0.25 | 30 minuten = 0.5 | 45 minuten = 0.75.
Wanneer je gebruik maakt van werktijden (begin- en eindtijd en pauze), dan vul je deze wel in op daadwerkelijke minuten.
Voorbeeld: Je start om 08:15 uur en je werkt tot 17:15 uur, je hebt 0.45 minuten pauze. Gewerkte uren: 8.25.

Portaal voor inleners

Voor inleners is het met het portaal mogelijk om werkbriefjes goed te keuren, meer informatie te bekijken over de werkzame kandidaten en openstaande facturen te bekijken.

Klik hier om de handleiding te downloaden voor de inleners. Het is ook mogelijk om verderop in deze pagina een instructiefilmpje te bekijken met de instructie om ingediende uren van de kandidaat te accorderen.

Instructiefilm portaal
Werkbriefjes app

Download onze Werkbriefje app. Deze app is geschikt voor kandidaten en opdrachtgevers. Gebruik hierbij onze bedrijfscode groen_ub

App voor kandidaten

De app biedt de mogelijkheid voor uitzendkrachten om werkbriefjes in te voeren en informatie te bekijken van actieve plaatsingen. Ook is het mogelijk om de loonstrookinformatie te bekijken.

App voor inleners

Voor inleners is het met de app mogelijk om werkbriefjes goed te keuren, meer informatie te bekijken over de werkzame kandidaten en openstaande facturen te bekijken.