Urenregistratie

Momenteel maakt Groen Uitzendburo gebruik van het e-UUR urenregistratiesysteem. Per 31 december 2018 gaat Groen Uitzendburo gebruik maken van een nieuw urenregistratiesysteem. De gehele maand januari blijft het nog mogelijk om loonstroken, jaaropgaven en uitzendovereenkomsten te downloaden via e-UUR.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het alleen nog mogelijk is om t/m week 52 uren in te dienen via e-UUR. Wij raden aan om de uren zo snel mogelijk in te vullen voor een tijdige salarisverwerking.

Inloggen e-UUR

Nieuw urenportaal

Per 1 januari 2019 gaan wij over naar een nieuw urenportaal. Het is mogelijk om uren online in te vullen via het portaal of gebruik te maken van onze werkbriefjes app.

Portaal voor kandidaten

Het portaal biedt de mogelijkheid voor uitzendkrachten om werkbriefjes in te voeren en informatie te bekijken van actieve plaatsingen. Ook is het mogelijk om de loonstrook informatie te bekijken.

Inloggen kandidaat

Portaal voor inleners

Voor inleners is het met het portaal mogelijk om werkbriefjes goed te keuren, meer informatie te bekijken over de werkzame kandidaten en openstaande facturen te bekijken.

Inloggen inlener

Werkbriefjes app

Download ons Werkbriefje app. Deze app is geschikt voor kandidaten en opdrachtgevers. Gebruik hierbij onze bedrijfscode groen_ub

App voor kandidaten

De App biedt de mogelijkheid voor uitzendkrachten om werkbriefjes in te voeren en informatie te bekijken van actieve plaatsingen. Ook is het mogelijk om de loonstrook informatie te bekijken.

App voor inleners

Voor inleners is het met de App mogelijk om werkbriefjes goed te keuren, meer informatie te bekijken over de werkzame kandidaten en openstaande facturen te bekijken.