Altijd al hovenier willen worden?

BIG News!!

Groen Uitzendburo weet als geen ander dat er een te kort is aan hoveniers! En dat er best mensen zijn die hovenier willen worden, maar niet goed weten hoe nou te beginnen. Wij hebben daarom in samenwerking met het UWV, school Zone College en Opleidingscentrum Groene Veluwe dit prachtige traject opgezet!

Ben jij helemaal klaar voor een carrière switch en heb jij groene vingers? Dan zijn wij op zoek naar jou! In 3 maanden tijd volg je intensief de VHG branche erkende opleiding tot aankomend hovenier! In deze maanden zal je ook stage lopen bij een hoveniersbedrijf.
En als klap op de vuurpijl bied Groen Uitzendburo na het behalen van je opleiding, baangarantie voor minimaal een half jaar.

We beginnen in december 2020 met een voorschakeltraject, in dit traject leren we elkaar kennen, gaan we gesprekken aan en krijg jij een 'buddy' toegewezen van ons bedrijf. In januari 2021 start de VHG branche opleiding tot aankomend hovenier, welke jij intensief gaat volgen. In april 2021 zal je examen doen en een branche erkend certificaat tot aankomend hovenier rijker zijn. Tijdens je opleiding zal je gaan stage lopen bij een hoveniersbedrijf zodat je opgedane kennis direct in de praktijk kan brengen.
Ook kan jij in deze periode direct het bedrijf goed leren kennen en zij natuurlijk jou. In april begint het seizoen voor elke hovenier en ben jij klaar om echt van start te gaan en bied Groen Uitzendburo jou een contract van minimaal een half jaar!

Groen Uitzendburo begeleid dit gehele traject en werkt samen met het UWV, Zone college en Opleidingscentrum Groene Veluwe.

Ben je benieuwd en wil je meer informatie? Bel ons, wij leggen jou heel graag alles tot in de puntjes uit!

0578-615940
info@groen-uitzendburo.nl
www.groen-uitzendburo.nl

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier