Een mijlpaal voor Groen Uitzendburo uit Epe!

Op donderdag 6 september startte de 3000ste uitzendkracht in de groene sector. Hidde Hoitink uit Beltrum was de gelukkige en kreeg op donderdag 13 september een grote verassing op het werk. Een grote taart en een Groen Uitzendburo pakket met een voucher voor een cursus “werken met de hoogwerker’’ werden hem overhandigd. Hidde is gestart bij Wolterinck B.V. uit Beltrum. Dit bedrijf biedt een totaalpakket op het gebied van onkruidbestrijding en boomverzorging in de openbare ruimte.

Groen Uitzendburo is een landelijk bureau gespecialiseerd in de groene sector. Zowel vakbekwame hoveniers, groenvoorzieners, agrariërs, boomverzorgers, maar ook tuincentra en bloemisten weten hun weg naar Groen Uitzendburo te vinden. Groen Uitzendburo is al meer dan 20 jaar op landelijk niveau bezig om mensen in de groene sector te plaatsen, op te leiden en vooral te behouden. Ook nu de vergrijzing verder toeneemt en er steeds minder jongeren voor het groene vak kiezen, blijft het voor Groen Uitzendburo een uitdaging om, samen met haar klanten, enthousiaste medewerkers te werven voor de mooie groene sector.

Groen Uitzendburo heeft dan ook verschillende trajecten waar starters of zij-instromer werkervaring op kunnen doen. Onlangs heeft Groen Uitzendburo in samenwerking met het Wellant College en het UWV een bijeenkomst gehouden met het thema: ‘’Op zoek naar de hovenier van de toekomst ‘’.

Daarbij biedt Groen Uitzendburo al haar medewerkers ook de mogelijkheden tot scholing. In samenwerking met Groencentrum Epe worden diverse opleidingen en cursussen aangeboden, waaronder VCA, bosmaaien, veilig werken langs de weg, motorkettingzaag en werken met de hoogwerker.

Mocht u nog iemand kennen die ook een baan zoekt in de groene sector? Bekijk dan de website van Groen Uitzendburo www.groen-uitzendburo.nl of bel direct met één van haar intercedenten 0578-615940.