Wij verzoeken je om onderstaande informatie en voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Door deze website te raadplegen, stem je in met deze voorwaarden.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij Groen Uitzendburo B.V. (“Groen”) streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Toch kan het gebeuren dat de website onjuiste en/of onvolledige informatie bevat. Aan de informatie op de website van Groen kunnen geen rechten ontleend worden. Groen aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen.

Alle teksten en beeldmateriaal welke op deze website worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, mag niet worden gereproduceerd, getransporteerd, opgeslagen of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Groen.

Deze website bevat hyperlinks naar websites van derden. Daardoor kan Groen aanvullende informatie verstrekken. Wij hebben echter geen zeggenschap over de inhoud van de websites van derden. Groen is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Groen behoudt zich het recht voor om de informatie die op onze website wordt verstrekt, op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichtingen te wijzigen of te verwijderen. Als je vragen hebt over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op.