Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2019 staat Jaarbeurs Utrecht weer volledig in het teken van openbare ruimte. Dit jaar is de zestiende editie van het grootste evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van onze leefomgeving.
Ruim 600 exposanten tonen hun nieuwste producten of diensten aan de -naar verwachting- meer dan 6.500 beursbezoekers.

Vakbeurs Openbare Ruimte is een complete en informele beurs die in het teken staat van beleving, kennisdeling, innovaties én netwerken.
Bezoekers vergaren kennis bij de meer dan 80 lezingen en interactieve sessies en komen in contact met meer dan 600 toonaangevende exposanten.
Alle openbare ruimte professionals verzamelen zich op Vakbeurs Openbare Ruimte. Met goed recht, want de vakbeurs focust zich als enige evenement op alle aspecten van openbare ruimte.

De beurs behandelt de hoofdthema's: Advies & Beheer,Landschapsarchitectuur & Ontwerp, Bestrating, Ondergronds, Sport, Spel & Recreatie, Licht,Straatmeubilair en Groen. Op de beursvloer treffen bezoekers meerdere initiatieven aan. Loop mee met de Groenspiratieroute of de tours van Cobouw. In deze audiotours pitchen standhouders hun ideeën over een bepaald thema. Diverse gedeeltes van de beurs zijn omgetoverd tot ware belevingen.

Bezoek de Klimaattuin, de Slimme Wijk, Het Plein of De Groene Stad, of neem voor een goed gesprek en een kop koffie plaats op een van de thematerrassen. Daarnaast mag een bezoek aan het Gemeenteplein en de bijbehorende Ondergrondse Beleving niet ontbreken.

De toegang tot de beurs is gratis. Registreren is wel een vereiste. Groen Uitzendburo verstuurt uitnodigingen waarmee je kan registreren. 
Mocht je deze uitnodiging niet hebben ontvangen, stuur dan een mail naar: info@groen-uitzendburo.nl, dan ontvang je deze alsnog. 
De beurs vindt plaats in hal 2, 3 en 4 van Jaarbeurs Utrecht en is beide dagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Wil je onze stand bezoeken kijk dan alvast via onderstaande link op het plattegrond waar je ons kan vinden!
https://bit.ly/2lByMUM